Páginas

dijous, 14 de juny del 2012

Microtopías

Microtopías és un conjunt de miniatures sonores específicament creades per a una convocatòria universal portada a terme per Gràcia Territori Sonor al febrer del 2012. Les 47 miniatures rebudes (procedents d’Espanya, França, Itàlia, Mèxic, Argentina i el Regne Unit) conformen una edició especial del programa de ràdio Música i Geografia (96.6 fm; Barcelona), l’emissió de la qual està prevista per al proper dilluns 25 de juny del 2012, així com en les successives redifusiones del mateix a través de la pàgina web d’aquesta (www.radiopica.net)
Aquestes peces (micrologies poètiques, paisatges mol·leculars, monòlegs amfibis… indicis de patologies sonores de diversa índole en general) també han donat lloc a un àlbum que Gràcia Territori Sonor posa a lliure disposició de l’internauta tant per a escolta com per a descàrrega directa sota llicencia Creative Commons. Podeu trobar l’àlbum amb les informacions detallades sobre els autors, títols i procedències de les peces al nou canal de bandcamp de Gràcia Territori Sonor (veure final del post)
Gràcia Territori Sonor vol donar les gràcies a tots els artistes que desinteressadament han contribuït a fer realitat aquest projecte… Gràcies per fer realitat aquestes Microtopías!
___________________________________________
Microtopías es un conjunto de miniaturas sonoras específicamente creadas para una convocatoria universal llevada a cabo por Gràcia Territori Sonor en febrero del 2012. Las 47 miniaturas recibidas (procedentes de España, Francia, Italia, México, Argentina y el Reino Unido) conforman una edición especial del programa de radio Música y Geografía (96.6 fm; Barcelona), cuya emisión está prevista el lunes 25 de junio del 2012, así como en las sucesivas redifusiones del mismo a través de la página web de dicha radio (www.radiopica.net)
Estas piezas (micrologías poéticas, paisajes moleculares, monólogos anfibios… indicios de patologías sonoras de diversa índole en general) también han dado lugar a un álbum que Gràcia Territori Sonor pone a libre disposición del internauta tanto para escucha como para descarga directa bajo licencia Creative Commons. Podéis encontrar el álbum con toda la información detallada sobre los autores, títulos y procedencias de las piezas en el nuevo canal de bandcamp de Gràcia Territori Sonor (ver final del post)
Gràcia Territori Sonor quiere dar las gracias a todos los artistas que desinteresadamente han contribuído a hacer realidad este proyecto… ¡Gracias por hacer realidad estas Microtopías!
www.graciaterritorisonor.bandcamp.com

dimarts, 5 de juny del 2012

nodes de Gràcia




Aquest proper Diumenge 10, dins el marc de les Nodes de Gràcia, participaré a la impro final junt amb els ballarins Laia Estruch, Ester Forment i Sebastián García Ferro. Serà a les 20:00 a Tragant Dansa C/Reig i bonet 23, baixos.